Utrecht is een levendige stad met een bomvolle agenda vol muzikale en culturele activiteiten. Ga naar het spoorwegmuseum of beklim de Dom.

Onze accomodaties

  • Zakelijke meeting

    U kunt bij ons ook terecht voor een kleine (zakelijke) meeting/ bijeenkomst tot max. 10 personen. Eventueel kunt u uw meeting afsluiten met een diner in één van de nabij gelegen restaurants. Neemt u contactmet ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Super netjes!
Het is een super netjes gastenverblijf. Je zit heerlijk vrij maar bent met de bus binnen een uurtje in Utrecht of Gouda. Je hebt alle ruimte en iedere kamer heeft een eigen badkamer met toilet. Zeker een aanrader!
Aanrader!
Centraal en mooi gelegen, comfortabel, schoon en functioneel gastenverblijf naast de boerderij, waar vooral de kinderen vrij konden bewegen. Gastvrijheid, servicegerichtheid, voldoende recreatie- en eetgelegenheid. Een niet misteverstane aanrader.
Prachtige, luxe kamers
Met onze Klaverjasclub van 12 personen hebben we een heerlijk weekend gehad in Gastenverblijf Hoogenboom. Prachtige, luxe kamers, gezellige huiskamer en vide en midden tussen de koeien, die regelmatig langskomen.
Alles klopte
Het hele plaatje klopte. Alles dat wij mochten verwachten op basis van de foto's en omschrijving is waar gebleken.
Super
Een super mooi verblijf, een super netjes welkom. Mooi genoten van de rust en het lekkere verblijf. Alles was goed voor elkaar. Genoeg bestek, genoeg handdoeken. Kortom : een verblijf om iedereen aan te raden
Geweldig uitzicht. Super schoon. Heerlijke bedden. Gastvrijheid top
Het huis is heerlijk. Ligt achter de boerderij, maar wel helemaal vrij. Fantastisch uitzicht. De kamers zijn ruim, met een eigen badkamer. Het huis is zeer schoon & prima voor groepen. Beneden de keuken, een grote tafel, gashaard en bankje. Boven een zithoek en tv. Wifi functioneert prima. Heel lekker huis!
Contact

Hoogenboom Logies

Adres: Willeskop 85, 3417 MC Montfoort

Telefoon: +31 (0)6 13 27 34 93

E-mail: info@hoogenboomlogies.nl